e-Books

Diamantweg Boeddhisme Nederland vertaalt en publiceert boeken van o.a. Lama Ole Nydahl en de 17e Karmapa alswel andere leraren uit de Karma Kagyu traditie. Boeken zijn te koop via o.a. bol.com, Kobo en in de iBook store van Apple.

Hoe de Dingen Zijn

 € 8,99

Verkrijgbaar via:

bol.com
Kobo
Kindle
iBooks store

Een moderne inleiding in Boeddha’s leer

Dit baanbrekende werk biedt de bevrijdende en krachtige methoden van Diamantweg Boeddhisme voor lezers die boeddhistische beoefening in hun dagelijks leven willen integreren.


Boeddha en de Liefde

€ 9,99

Verkrijgbaar via:

bol.com
Kobo
Kindle
iBooks store

Tijdloze wijsheid voor moderne relaties

Het Diamantweg Boeddhisme (Vajrayana) ziet liefde en relaties als basis voor persoonlijke ontwikkeling en een vervuld leven. We groeien door liefde. Lama Ole Nydahl beschrijft op een heldere, toegankelijke wijze wat Boeddha adviseerde om een liefdesrelatie zo vorm te geven dat zowel het paar als de mensen in hun omgeving een toestand van geluk bereiken. Hoewel dit boek vanuit een boeddhistisch standpunt geschreven is, is het ook voor niet-boeddhisten zeer goed te lezen en bruikbaar.


Onbevreesd Sterven

€ 9,99

Verkrijgbaar via:

bol.com
Kobo
Kindle
iBooks store

Boeddhistische wijsheid over de kunst van het sterven

Eeuwenlang hebben Tibetaans-boeddhistische meesters vreugde en betekenis ontdekt in het stervensproces. Voor hen is de dood geen mysterie. Ze weten wat er gaat gebeuren en zien het als een grote kans voor spirituele ontwikkeling. Onbevreesd Sterven maakt hun methodes toegankelijk voor het moderne Westen. In dit boek vat Lama Ole Nydahl de informatie samen die hij heeft geleerd van de jaren die hij doorbracht met grote boeddhistische meesters in het Oosten. Zijn uitleg is verrijkt met tientallen jaren ervaring in het begeleiden van moderne mensen door het stervensproces.


Het Grote Zegel

€ 8,10

Verkrijgbaar via:

bol.com
Kobo
Kindle
iBooks store

Het grenzeloze inzicht in de natuur van de geest

Lama Ole Nydahl’s verfrissende en moderne commentaar op de klassieke boeddhistische tekst over de natuur van de geest maakt deze toegankelijk voor veel mensen.

Het Grote Zegel beschrijft de basis voor ontwikkeling, het pad en het doel van het Diamantwegboeddhisme, het biedt inzicht in zowel de geconditioneerde wereld als de absolute realiteit. Het Grote Zegel, of Mahamudra-visie, wordt vergeleken met schilderen op water. Alles past perfect in het moment, maar terwijl het lijkt te verschijnen lost het direct weer op. Verlichtingsacties werken op dezelfde manier: hier en nu, voorbij verwachtingen of angsten, zonder vast te houden of weg te duwen.