Mediteren in Rotterdam

Over ons

Diamantweg Boeddhisme Rotterdam is opgericht in april 1999. We komen wekelijks bij elkaar voor een gezamenlijke meditatie en informatie-uitwisseling over het boeddhisme. 

Elke week zijn er op dinsdag en donderdag vrij toegankelijke meditaties. Aan nieuwe bezoekers geven we op dinsdag een half uur vooraf een korte introductie. Iedereen die met meditatie wil kennismaken of vragen wil stellen is van harte uitgenodigd.  

Tijdens feestdagen is het verstandig vooraf even contact met ons op te nemen om zeker te zijn dat er meditatie wordt gegeven en/of uitleg gegeven kan worden.

Onze stijl is modern en fris, zonder verwarrende culturele elementen, sentimentaliteit en starheid. 

Naast het vaste meditatieprogramma organiseert de groep ook regelmatig andere activiteiten. Nieuwe mensen zijn altijd welkom om hieraan deel te nemen. E-mail ons als je op de hoogte gehouden wilt worden van ons lokale programma.

Meditatie in Rotterdam

Voor vaste bezoekers die een eigen beoefening hebben is het meditatiecentrum 365 dagen per jaar geopend. Voor mensen die kennis willen maken met boeddhisme of meditatie in Rotterdam bieden wij introducties en begeleide meditaties aan.

Dinsdag
19.30u introductie in Diamantweg Boeddhisme voor nieuwe bezoekers
20.00u geleide meditatie op de 16e Karmapa

Donderdag/ Thursday
19.30u introduction for new visitors (ENG)
20.00u geleide meditatie op de 16e Karmapa/ guided meditation on the 16th Karmapa

Adresgegevens

Rusthoflaan 104
3034XP Rotterdam

(+31) 6 4757 0111
(+31) 10 848 2349 (na 18:00 uur)

rotterdam@diamantweg-boeddhisme.nl
Facebook Messenger
www.dwbr.nl

Routebeschrijving

Per openbaar vervoer neem de hoofduitgang bij Rotterdam Centraal. Buiten neemt u Tram 7 richting 'Woudestein'. Bij halte 'Crooswijksestraat' stapt u uit (10 minuten). U loopt vervolgens oostelijk tot aan de kruising en gaat linksaf de Crooswijkseweg in. Vervolgens loopt u tot aan de Rusthoflaan waar u rechtsaf slaat.

Donaties

Leuker kunnen we het niet maken, wel vrijgeviger...  Belastingdienst erkende anbi

Hiermee worden de activiteiten in en rondom het boeddhistisch Centrum van Diamantweg Boeddhisme Rotterdam ondersteund. Zoals de kosten voor de huur en gwl, kosten voor promotie, activiteiten, inrichting van meditatieruimte en de aanvulling op de bibliotheek.

Giften aan het centrum zijn aftrekbaar voor de inkomsten-belasting (ANBI). Klik hier voor meer informatie.

Eenmalige of maandelijkse bedragen kunnen worden overgemaakt op bankrekening (IBAN): NL 51 ABNA 04 58 05 03 26  t.n.v. Stichting Diamantweg Boeddhisme Rotterdam vd KKL, onder vermelding van 'donatie'.


Route

Evenementen/Agenda

Lezingen: Utr, R'dm, Esch, Gr, Lward, Arnh.   Overige...

02 mrt tot 09 mrt

Lees meer

Lama Ole Nydahl: The Source Of Happiness