Mediteren in Rhenen

Over ons

De Boeddhistische groep in Rhenen bestaat sinds 22 oktober 2009. Elke donderdagavond is er een geleide meditatie op de 16e Karmapa. Daarnaast is er uitleg over boeddhisme en meditatie, zullen er regelmatig openbare lezingen gehouden worden en bestaat de mogelijkheid om zelf met de boeddhistische basisoefeningen (Ngöndro) te starten.

Meditaties zijn vrij toegankelijk. Kom je voor het eerst langs? Dit ons graag even laten weten via e-mail of telefoon.

Meditatie

Donderdag
Elke donderdag om 20:00 uur, geleide meditatie op 16e Karmapa.

Adresgegevens

Vogelenzang 8
3911 AR Rhenen
            
06-20378789

rhenen@diamantweg-boeddhisme.nl

Routebeschrijving

Openbaar vervoer
Bij het NS station Rhenen stoppen meerdere bussen uit de omgeving en de trein uit Utrecht. Loop vanaf het NS station de Grebbeberg op richting dierentuin. De Vogelenzang is de eerste weg rechts (ongeveer 300 meter vanaf het NS station).

Auto
Vanaf de A12 neem afslag 23 a en volg de N233 richting Rhenen. Neem voor de brug over de Rijn de N225 richting Wageningen. Dit is de Grebbeweg. Neem op de Grebbeweg de eerste afslag rechts, dit is de Vogelenzang. Nummer 8 bevindt zich aan de linkerkant.

Vanaf de A15 neem afslag 35 en volg de N233 richting Rhenen. Neem na de brug over de Rijn de N225 richting Wageningen. Dit is de Grebbeweg. Neem op de Grebbeweg de eerste afslag rechts, dit is de Vogelenzang. Nummer 8 bevindt zich aan de linkerkant.

Vanaf Wageningen - Ga naar Rhenen. Neem na de dierentuin op de Grebbeberg de eerste afslag links, dit is de Vogelenzang. Nummer 8 bevindt zich aan de linkerkant.


Route

Evenementen/Agenda

PUBLIEKE LEZINGEN | Reeuw, Leeuw, Utrecht, R'dam, A'dam...

16 apr tot 22 apr

Lees meer

Lama Ole Nydahl: The Source Of Happiness