Mediteren in Reeuwijk

Over ons

De meditatiegroep in Reeuwijk is opgericht in 2013 en is daarmee de jongste groep in Nederland. De kiem voor het ontstaan van de groep lag bij de gedeelde interesse in het Diamantweg Boeddhisme van een aantal vrienden en de wens om anderen mensen hier kennis mee te laten maken. De goede banden met de meditatiecentra in Utrecht en Rotterdam dragen nog steeds bij aan de ontwikkeling van onze groep.

Mensen die geïnteresseerd zijn in meditatie, het Diamantweg Boeddhisme of vanuit minder specifieke nieuwsgierigheid een keer langs willen komen, zijn van harte welkom onze groep te bezoeken. Op maandagavond is er een geleide meditatie op de 16e Karmapa en staat een groot deel van de avond in het teken van het geven van uitleg over boeddhisme en meditatie.

Meditaties zijn voor iedereen vrij toegankelijk en kosteloos. Nieuwe bezoekers krijgen voor de meditatie een korte introductie over meditatie en het Diamantweg Boeddhisme.

Naast de wekelijkse meditatie worden er meerdere keren per jaar lezingen georganiseerd in ons centrum. Voor meer informatie over de huidige planning kunt u ons e-mailen.

Meditatie in Reeuwijk

Maandag
21.00 introductie in Diamantweg Boeddhisme voor nieuwe bezoekers
21.15 geleide meditatie op de 16e Karmapa

Adresgegevens

Veenmos 27
2811 GP Reeuwijk

(+31) 6 2785 6001

reeuwijk@diamantweg-boeddhisme.nl


Route

Evenementen/Agenda

PUBLIEKE LEZINGEN | Reeuw, Leeuw, Utrecht, R'dam, A'dam...

16 apr tot 22 apr

Lees meer

Lama Ole Nydahl: The Source Of Happiness