Mediteren in Friesland

Over ons

De Boeddhistische groep Friesland mediteert wekelijks op woensdagavond. De oorsprong van ons centrum Friesland ligt in een meditatiegroep die in 1999 in Leeuwarden is opgericht. In onze groep heerst een ontspannen sfeer. Ook worden er regelmatig onderwerpen binnen het boeddhisme besproken. Af en toe organiseren we een lezing door een boeddhistische leraar. Dit is een goed moment voor meer verdieping en inspiratie.  

Activiteit

Belangstellenden zijn van harte welkom om een keer vrijblijvend langs te komen en te ervaren hoe een meditatieavond gaat. Voorkennis is niet nodig. We geven ter plekke een korte introductie in het boeddhisme. Mail van te voren even naar bovenstaand e-mailadres.

Wat mee te nemen naar onze meditatieavond? Makkelijke kleding is handig. Je hoeft verder niets mee te nemen, maar beschik je over een kleedje en een meditatiekussen of krukje, dan kun je die meenemen. Wij hebben zelf altijd wat kussens beschikbaar.

Meditatie in Friesland

Woensdag
Elke woensdag om 20:00 tot 22:00 uur 

Adresgegevens

Mr. P.J. Troelstraweg 185 - B1
8919AB Leeuwarden

(+31) 6 2500 1812

friesland@diamantweg-boeddhisme.nl

Donaties

Leuker kunnen we het niet maken, wel vrijgeviger...  Belastingdienst erkende anbi

Donaties zijn altijd welkom. Deze donaties ondersteunen de activiteiten rondom het Boeddhistisch centrum zoals de organisatie van publieke lezingen, ontvangen van Diamantweg Boeddhisme Leraren en het aanvullen van de bibliotheek collectie.

Giften aan het Centrum aftrekbaar zijn voor de inkomsten-belasting (ANBI). Klik hier voor meer informatie.

IBAN: NL 19 TRIO 0338 6413 43 o.v.v.: donatie / KVK: 64372561 / RSIN: 855638722


Route

Evenementen/Agenda

PUBLIEKE LEZINGEN | Reeuw, Leeuw, Utrecht, R'dam, A'dam...

16 apr tot 22 apr

Lees meer

Lama Ole Nydahl: The Source Of Happiness