utrecht

adres

'de Klompenfabriek'
Houtzagerij (6e bel)
Weerdsingel WZ 33a
3513BC Utrecht

Sander: 06-10529795
Hans: 06-53573062

email

 

meditatie

Dinsdag en vrijdag mediteren we vanaf 20:00 uur.

Iedereen is alle dagen van harte welkom. Dinsdagen zijn bijzonder geschikt voor mensen die voor het eerst komen. Dan geven we uitleg en kunnen we vragen beantwoorden.       

over ons

utrecht-640De Boeddhistische Groep Utrecht bestaat sinds eind 1999, en is voortgekomen uit het Boeddhistisch centrum Amsterdam waarmee we nog steeds een nauwe band onderhouden. Na veranderingen daar in het najaar van 1999, ontstond tevens de wens en de mogelijkheid om in Utrecht een ingang tot het Diamantweg Boeddhisme aan te bieden.

Naast de meditatie die vrij toegankelijk is, is er onder genot van een kop thee of koffie ook altijd ruime gelegenheid tot het stellen van vragen en het verkrijgen van uitleg. Tevens worden er frequent lezingen georganiseerd van reisleraren die dieper ingaan op bepaalde thema's en vragen. Sinds enige tijd is het aantal meditatiedagen uitgebreid en staat de deur regelmatig open voor mensen die willen komen mediteren of aan hun basisoefeningen willen werken. Iedereen is welkom, kom je voor het eerst dan is dinsdagavond een goed moment.  

routebeschrijving

google maps

Per openbaar vervoer

Vanaf het centraal station is het ongeveer 10 minuten lopen (via Stationsplein en Catharijnekade). Klik hier voor de wandelroute op Google Maps.

donaties en anbi

Diamantweg Boeddhisme Utrecht wordt sinds April 2013 wettelijk vertegenwoordigt
door de Boeddhistische Stichting van de Karma Kagyu Linie te Utrecht. Deze stichting zonder winstoogmerk is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Donaties aan de stichting zijn hierdoor onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Zie www.anbi.nl voor meer informatie. Donaties kunt u overmaken op:

Rekening : NL28 TRIO 0197 7335 49
T.n.v.: Stichting Diamantweg Boeddhisme van de Karma Kagyu Linie te Utrecht

Klik op de volgende links voor details over de ANBI-status van de stichting (pdf), het financieel jaarverslag (pdf) en het het beleidsplan (pdf).


 
© 2014 Diamantweg Boeddhisme Nederland - Karma Kagyu Linie
Website ontwikkeld door Broncode Ontwikkeling Communicatie Design