rotterdamt 

adres

Boeddhistisch Centrum Rotterdam
Tollensstraat 108
3035NM  Rotterdam

06-47570111 
010-8482349
(na 18:00 uur)

email


Diamantweg Boeddhisme Rotterdam

geleide meditaties

Dinsdag
19.30u introductie in Diamantweg-boeddhisme voor nieuwe bezoekers
20.00u geleide meditatie op de 16e Karmapa

Donderdag
20.00u geleide meditatie op de 16e Karmapa

<<Op de twee kerstdagen en op oudejaarsavond geen programma>>

over ons

Diamantweg-boeddhisme Rotterdam is opgericht in april 1999. We komen wekelijks bij elkaar voor een gezamenlijke meditatie en informatie-uitwisseling over het boeddhisme. 

Elke week zijn er op dinsdag en donderdag vrij toegankelijke meditaties. Aan nieuwe bezoekers geven we op dinsdag een half uur vooraf een korte introductie. Iedereen die met meditatie wil kennismaken of vragen wil stellen is van harte uitgenodigd. 

Tijdens feestdagen is het verstandig vooraf even contact met ons op te nemen om zeker te zijn dat er meditatie wordt gegeven en/of uitleg gegeven kan worden.

Onze stijl is modern en fris, zonder verwarrende culturele elementen, sentimentaliteit en starheid. 

Naast het vaste meditatieprogramma organiseert de groep ook regelmatig andere activiteiten. Nieuwe mensen zijn altijd welkom om hieraan deel te nemen. E-mail ons als je op de hoogte gehouden wilt worden van ons lokale programma.

Voor meer informatie zie onze site www.dwbr.nl

routebeschrijving

Per auto
googlemaps of routenet en vul in Tollensstraat 108 te Rotterdam.

Per openbaar vervoer
Neem de hoofduitgang bij Rotterdam Centraal. Buiten neemt u Tram 4 richting 'Molenlaan'. Bij halte 'Noordsingel' stapt u uit (6 minuten).


donaties zijn van harte welkom!

Hiermee worden de activiteiten in en rondom het boeddhistisch Centrum van Diamantweg boeddhisme Rotterdam ondersteund. Zoals de kosten voor de huur en gwl, kosten voor promotie, activiteiten, inrichting van meditatieruimte en de aanvulling op de bibliotheek.

Eenmalige of maandelijkse bedragen kunnen worden overgemaakt op ABN AMRO rekeningnummer 45.80.50.326 t.n.v. Stichting Diamantweg boeddhisme Rotterdam vd KKL, onder vermelding van 'donatie'.


 
© 2014 Diamantweg Boeddhisme Nederland - Karma Kagyu Linie
Website ontwikkeld door Broncode Ontwikkeling Communicatie Design