friesland
adres

De Him 1
9023 BC Jorwert

contact

(058) 250 11 11
email
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
leeuwarden

meditatie

Woensdag 20:00 tot 22:00 uur

over ons

De Boeddhistische groep Friesland is sinds maart 2013 gehuisvest in een deel van een authentieke Friese stelpboerderij bij Jorwert.
De oorsprong van ons centrum Friesland ligt in een meditatiegroep die in 1999 in Leeuwarden is opgericht. Deze groep heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt. Met een vaste kern van zo'n 8 tot 10 groepsleden mediteren we wekelijks gezamenlijk op de woensdagavond. Wij streven naar een ontspannen sfeer, waarin we geconcentreerd de meditaties kunnen beoefenen. Door middel van het bespreken van onderwerpen uit het boeddhisme trachten we steeds dichter bij de kern van deze leer te komen. Af en toe organiseren we een lezing door een boeddhistische leraar. Dit voor meer verdieping en inspiratie. 
Belangstellenden zijn van harte welkom om een keer vrijblijvend langs te komen en te ervaren hoe een meditatieavond gaat. Voorkennis is niet nodig. We geven ter plekke een korte introductie in het boeddhisme.

Bel van te voren even met Astrid de Jong op bovenstaand telefoonnummer.

Wat mee te nemen naar onze meditatieavond? Makkelijke kleding is handig. Je hoeft verder niets mee te nemen, maar beschik je over een kleedje en een meditatiekussen of krukje, dan kun je die meenemen. Wij hebben zelf altijd wat kussens beschikbaar.

routebeschrijving

google maps
 
© 2014 Diamantweg Boeddhisme Nederland - Karma Kagyu Linie
Website ontwikkeld door Broncode Ontwikkeling Communicatie Design