denhaagt 

adres

Geest 38 B
2513 VB Den Haag

Tel. 070-4277608         

email
boeddhistische groep Den Haag

meditatie


Elke woensdag om 20.00 uur


De gezamenlijke meditatie op de meditatie-avond is de meditatie op de 16e Karmapa. Die is door de 16e Karmapa specifiek voor de centra in het Westen gegeven. Het is een geleide meditatie in het Nederlands en dus niet in het Tibetaans. De meditatie is kosteloos en vrij toegankelijk. Iedereen is van harte welkom om mee te doen.

Kom je voor het eerst  langs? Laat het ons graag weten per email of telefoon


Over ons

Het Diamantweg Boeddhistisch Centrum in Den Haag bestaat sinds het jaar 2000. Wij zij een kleine en gevarieerde groep die wekelijks bij elkaar komt om gezamenlijk te mediteren en een goede tijd te delen.

Ieder die geïnteresseerd is in meditatie is van harte welkom om langs te komen, vragen te stellen en met ons mee te doen.  We bieden effectieve en krachtige methoden van de Boeddha, die toepasbaar zijn in het dagelijks leven.

Ons centrum heeft een democratische structuur en functioneert dankzij vrijwilligerswerk op basis van vriendschap en idealisme. Het bijwonen van de meditatie avonden is gratis. Donaties zijn altijd welkom. Deze donaties ondersteunen de activiteiten rondom het Boeddhistisch centrum zoals de organisatie van publieke lezingen, ontvangen van reisleraren en het aanvullen van de bibliotheek collectie.

Routebeschrijving

Google Maps

Per openbaar vervoer:
Tramlijn 2,3,4,6 halte Grote Markt.
Tramlijn 17 halte Gravestraat.
Bus 123 Prinsegracht.

Geest is een zijstraat Torenstraat.

Per auto:
Zie www.routenet.nl en vul Geest 38B te Den Haag in.
 
© 2014 Diamantweg Boeddhisme Nederland - Karma Kagyu Linie
Website ontwikkeld door Broncode Ontwikkeling Communicatie Design