arnhemt

bezoekadres

Broerenstraat 53

(er zijn 2 ingangen op dit nummer, ga naar witte deur zonder huisnr. )

Arnhem

06-46046157

06-17716973

 

postadres

Gelderse Rooslaan 27-1
6841 BB Arnhem

 

email 

 centra-kader-foto-arh-2

meditatie

Iedere woensdag is er om 20:00 uur een geleide meditatie op de 16e Karmapa. Nieuwe bezoekers krijgen een introductie-uitleg. De meditaties zijn vrij toegankelijk en kosteloos, voorkennis is niet nodig.

De meditaties die gebruikt worden in de Diamantwegcentra zijn traditionele Tibetaanse meditatie-oefeningen van de Karma Kagyu-linie van het Tibetaans boeddhisme. Ze zijn aan Lama Ole Nydahl overgedragen door verschillende leraren van de linie, in het bijzonder door de Zestiende Karmapa Rangjung Rigpe Dorje. Ze zijn vertaald naar westerse talen zodat ze direct toegankelijk en begrijpelijk zijn voor westerse studenten. 

We bieden meditatie en onderricht: Boeddha's effectieve methoden die toepasbaar zijn in het dagelijks leven.  

Indien u kennis wil maken met Diamantweg-boeddhisme maar u kunt niet op woensdag, neem dan contact met ons op. 


over ons
Diamantweg-boeddhisme Arnhem is onderdeel van een wereldwijd netwerk van meer dan 620 Boeddhistische centra van de Karma Kagyu Linie die zijn opgericht door Lama Ole Nydahl. De centra staan onder spirituele leiding van Z.H. de 17e Karmapa Trinley Thaye Dorje en directe leiding van Lama Ole Nydahl. Onze activiteiten worden uitgevoerd op basis van idealisme en vriendschap. De authentieke meditaties en methoden van Diamantweg-boeddhisme worden gepresenteerd in een open, transparante en moderne stijl zonder culturele bagage. 
   
facebook

routebeschrijving

Vanaf Arnhem centraal station:

Lopen: Circa 15 minuten. Map: http://binged.it/MuNPpa  
OV:  Stadsbus 20 (richting Elderveld) uitstappen: Bushalte Broerenstraat.
        Bus 60 (richting Zevenaar station) uitstappen: Bushalte Schouwburg

Aanbellen bij ingang tussen Q-park/ betaalde fietsenstalling en snackbar (onder afdakje). Gebruik de deurbel met het Diamantweg-logo. Broerenstraat 53 kent 2 ingangen, onze deur is wit zonder huisnr.

 
© 2014 Diamantweg Boeddhisme Nederland - Karma Kagyu Linie
Website ontwikkeld door Broncode Ontwikkeling Communicatie Design